Isnin, 15 Februari 2010

Produk ANA EDAR untuk ANDA!!!Jus Qaseh KEKANDA RM71.90 (Sem. Malaysia) RM76.90 (Sabah & Sarawak)


Jus Qaseh Kekanda dan Adinda memuatkan khazanah-khazanah alam seperti JUS KURMA, MADU, AIR ZAM-ZAM, BUAH TIIN, BUAH ZAITUN, HABBATUS SAUDA’, ZA’FARAN, GINKGO BILOBA dan SIRIH dalam satu formulasi istimewa serta ramuan khusus terpilih - untuk lelaki Jus Qaseh Kekanda) dan wanita (Jus Qaseh Adinda).


Jus Qaseh ADINDA RM71.90 (Sem. Malaysia) RM76.90 (Sabah & Sarawak)


Jus Qaseh Kekanda dan Adinda memuatkan khazanah-khazanah alam seperti JUS KURMA, MADU, AIR ZAM-ZAM, BUAH TIIN, BUAH ZAITUN, HABBATUS SAUDA’, ZA’FARAN, GINKGO BILOBA dan SIRIH dalam satu formulasi istimewa serta ramuan khusus terpilih - untuk lelaki Jus Qaseh Kekanda) dan wanita (Jus Qaseh Adinda).


ANA CERDAS RM55.00 (Sem. Malaysia) RM60.00 (Sabah & Sarawak)


ANA CERDAS mengandungi garam mineral spt Potassium Fosfat, Magnesium Fosfat, Natrium Fosfat & Ferum Fosfat yg b'fungsi m'bantu sel-sel otak m'jalankan proses biokimia otak serta m'bawa oksigen ke seluruh badan utk menambahkan kecekapan mental & tenaga. Selain itu, Ana Cerdas juga dapat :
• Meningkatkan perjalanan oksigen dan darah ke otak.
• Membantu menghilangkan kemurungan.
• Membantu meningkatkan kecerdasan minda dan tenaga.
• Membantu menghilangkan rasa gemuruh.
• Membantu meringankan sifat pelupa.
• Sangat sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Selamat & tiada kesan sampingan.


SMART KIDS RM64.90 (Sem. Malaysia) RM69.90 (Sabah & Sarawak)


Smart Kids Honey Blend, Satu Produk Istimewa yg menggabungkan kebaikan Madu, Kurma, Habbatus Sauda', Kismis, Ginkgo & Badam. Gabungan unik ini m'jadikan Smart Kids Honey Blend satu produk yang istimewa dan padat dengan faedah-faedah kesihatan yg cukup byk & yg paling utama ialah kemampuan Smart Kids Honey Blend m'bekalkan nutrien & zat kepada badan terutamanya minda dan membantu menggalakkan proses pemikiran yang lebih cerdas dan efektif.


RINDU CAFE 20 PEK RM19.90 (Sem. Malaysia) RM23.90 (Sabah & Sarawak)


Kelazatan Kopi putih Arabica diadun dengan khasiat koko, madu dan Ashwagandha yang juga dikenali sebagai Ginseng India. Kopi pracampur 5 dalam 1 ini juga tidak mengandungi aroma dan perisa tiruan. Bukan GMO atau GE. Kerinduan sejati hanya dengan Rindu Cafe'.


COCO HONEY MIX 20 PEK RM19.90 (Sem. Malaysia) RM23.90 (Sabah & Sarawak)


Minuman berasaskan koko yang diperkaya dengan madu dan gingko biloba. Rasa koko asli yang memang lazat dan menyegarkan. Bukan GMO atau GE. Sangat sesuai dijadikan minuman harian yang menyihatkan untuk seisi keluarga.


BEDAK DEBU WANGI AURA RM10.00 (Sem. Malaysia) RM12.00 (Sabah & Sarawak)


Diminati ramai kerana baunya yang harum dan kontemporari, sesuai untuk golongan lelaki. Debunya yang halus dan bermutu tinggi menjadikannya mudah diratakan. Diperkaya dengan agen anti bakteria untuk pelindungan yang lebih kepada kulit anda. Gunakanlah setiap masa bagi menambahkan keyakinan diri anda!


BEDAK DEBU WANGI ILHAM RM10.00 (Sem. Malaysia) RM12.00 (Sabah & Sarawak)


Diminati ramai kerana baunya yang harum dan kontemporari, sesuai untuk golongan wanita. Debunya yang halus dan bermutu tinggi menjadikannya mudah diratakan. Diperkaya dengan agen anti bakteria untuk pelindungan yang lebih kepada kulit anda. Gunakanlah setiap masa bagi menambahkan keyakinan diri anda!


BEDAK DEBU WANGI SENJA RM10.00 (Sem. Malaysia) RM12.00 (Sabah & Sarawak)


Diminati ramai kerana baunya yang harum dan kontemporari, sesuai untuk golongan lelaki dan wanita. Debunya yang halus dan bermutu tinggi menjadikannya mudah diratakan. Diperkaya dengan agen anti bakteria untuk pelindungan yang lebih kepada kulit anda. Gunakanlah setiap masa bagi menambahkan keyakinan diri anda!


SABUN MUKA EKSOTIKA WAJAH RM15.90 (Sem. Malaysia) RM17.90 (Sabah & Sarawak)


Dirumus khas dengan kulit kayu manis, ekstrak buah bunga tanjung dan madu. Kombinasi unik ini membantu meningkatkan seri wajah serta mengatasi masalah kulit jika diamalkan secara konsisten. Produk ini dibuat dengan tangan untuk mengekalkan keaslian dan dikeluarkan dengan edisi terhad. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya!JIKA TUAN/PUAN/SAUDARA/SAUDARI BERMINAT, BOLEH MENGHUBUNGI SAYA MELALUI TELEFON ATAUPUN EMAIL.

PENGHANTARAN PERCUMA HANYALAH DI SEKITAR UNIVERSITI MALAYA DAN MELAKA TENGAH SAHAJA.

SEBARANG URUSAN POS LAJU ATAU POS EKSPRES, TUAN/PUAN/SAUDARA/SAUDARI DIMINTA MENAMBAH SEBANYAK RM5.00 SEBAGAI CAJ PENGHANTARAN.

BAYARAN BOLEH MELALUI CASH ATAU BANK-IN KE AKAUN MAYBANK/CIMB SAYA.

SILA MAKLUMKAN PADA SAYA SELEPAS MEMBUAT BAYARAN SECARA BANK-IN/TRANSFER.


MAKLUMAT PEMBAYARAN

IERWAN ISMAIL (U10/0030-056)

NO. TEL : +6012 590 5982

EMAIL : ierz_rz@yahoo.com

AKAUN MAYBANK : 164258431781

AKAUN CIMB : 07290031846528BERSAMA MEMARTABATKAN EKONOMI UMMAH!!!

Tiada ulasan: